Benefits at Work

Als lid van onze kring kan je ook genieten van heel wat kortingen op je favoriete merken. Door je te registreren op de site Benefits at Work (klik HIER) geniet je van voordelen op een nieuwe outfit, je volgende vakantie, aankoop van elektro, een dagje uit en zo veel meer! Via de maandelijkse nieuwsbrief van ‘Benefits at Work’ blijf je op de hoogte van elk volgend aanbod. Bovendien heb je op de site een handig overzicht van alle kortingen per thema.

Wil je ook meegenieten van het aanbod van Benefits at Work ? Stuur dan je e-mailadres naar kringkbc.brugge@skynet.be  Zo geef je meteen ook toestemming dat de kring je mailadres bezorgt aan Benefits at Work.

Op het mailadres dat je opgeeft,  ontvang je van Benefits at Work een persoonlijke code waarmee je toegang krijgt tot dit voordelenplatform, samen met de werkwijze hoe je dit doet. Eenmaal je bent geregistreerd, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je zeker geen enkel voordeel mist. We wensen je alvast veel plezier met de kortingen!