Fietstocht Zuienkerke 11 juni

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fietsen

Langs zeer rustige landbouwwegen, dikwijls afgeboord met rietkragen, verkennen we deze unieke streek die nauw aansluit bij het natuurgebied van de Uitkerkse polders. In het hele gebied is recent een groot   natuurinrichtingsproject  uitgevoerd. Het waterpeil in de vele kanaaltjes werd verhoogd en de bodem werd “vernat”. Planten en vogels kregen zodoende meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Dit is een waar paradijs geworden voor  natuurliefhebbers, vogelaars en fietsers.

INFO:

– Plaats van vertrek en aankomst: parking aan de achterkant van het gemeentehuis van Zuienkerke (8377) Kerkstraat 17, coördinaten: 51°15’54.8″N – 3°09’16.3″E
– het interactief plan: parking Zuienkerke.
– Uur van vertrek: 13.30 uur
– Afstand: 36 km
– We houden een tussenstop, ongeveer halfweg in Ter Spinde aan Stalhille-brug. Koffie en pannenkoeken worden voorzien.
– Respecteer de wegcode en de aanwijzingen van onze wegkapiteins.

Inschrijven gebeurt uitsluitend door overschrijving van 3,50 euro per persoon, op rekeningnummer BE11 4747 1460 0148 van KBC Senioren Brugge met vermelding “fietstocht”. Inschrijven vóór 4 juni.

Aandacht: we beperken het totaal aantal deelnemers tot maximum 40. Indien er meer dan 25 deelnemers zijn, rijden we in 2 groepen die met een korte tussentijd zullen vertrekken (uitgenomen indien de nu geldende voorschriften nog wijzigen).

Vriendelijke groeten,

Het Bestuur

Voor vragen over deze organisatie, neem contact op met Eric Dupon: 0496 84 85 43