Annulering kringactiviteiten december 2021

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mededelingen

Beste Leden, 

We zagen het met lede ogen op ons afkomen, de snelle toename van het aantal besmettingen in onze omringende landen met ons eigen land als koploper. Onze eigen regio West-Vlaanderen heeft de trieste eer een hotspot genoemd te worden en een snelle verbetering is helaas niet direct in zicht. 

De overheidsmaatregelen van vandaag zijn geen grote verrassing en het bestuur had er ruim op geanticipeerd. Naar “de letter van de wet” is er geen probleem om onze organisaties nog te laten doorgaan. We houden echter ook terdege rekening met “de geest” van de nieuwe maatregelen die gericht is op het beperken van het aantal verschillende contacten. Als bestuur wensen we de verantwoordelijkheid niet te nemen om een relatief grote groep leden samen te brengen en eventueel risico’s te laten lopen. Gezondheid gaat voor. 

Het bestuur heeft dan ook beslist om onze organisaties tot minstens begin 2022 te annuleren. Dit betekent dat de multimediavoorstelling “Iran” op 30/11 en ons Kerstfeest op 16/12 wegvallen. We geven echter niet op. In betere tijden en betere omstandigheden zullen we jullie een aangepast programma voorstellen. 

Houd met zijn allen goede moed.   KBC Senioren Brugge

Secretariaat: Herfstlaan 14, 8200 Brugge
050/38.40.77
kringkbc.brugge@skynet.be