Kringactiviteiten na de Coronamaatregelen van 27 juli

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mededelingen

Beste Leden,

Het vermaledijde virus leek in de loop van juni wat onder controle en de zomer lachte ons voorzichtig toe. We moesten helaas toekijken hoe de nieuwe verspreiding van het corona-virus toenam, eerst stilletjes en vervolgens steeds sneller. De overheidsmaatregelen van 27 juli laten geen mogelijkheden open om groepsactiviteiten te organiseren. Binnen kan het nog nauwelijks maar ook voor buitenactiviteiten maken de restricties een veilig en aangenaam verloop onmogelijk. Als Kring moeten we ons opnieuw aanpassen en onze planning herbekijken. We missen allemaal onze socio-culturele activiteiten maar veiligheid komt eerst.

Tot onze grote spijt moeten we de geplande activiteiten van augustus, namelijk de fietstocht op 6 augustus en de zomer-BBQ op 20 augustus, annuleren. Beide organisaties kenden grote belangstelling. De inschrijvingen voor de fietstocht werden omwille van de veiligheid op de weg voortijdig afgesloten en voor de BBQ hadden zich al 85 kandidaten gemeld. Dit enthousiasme bewijst eens te meer dat onze leden echt wel uitkijken naar onze organisaties en daar putten we toch moed uit voor de toekomst. De deelnemers krijgen uiteraard hun inschrijvingsgeld terugbetaald.
Wat die toekomst betreft, staan de activiteiten van september nu “on hold”. De uitnodigingen voor de petanque op 3 september en de wandeling in Damme op 24 september zullen dus nog niet verstuurd worden. Bij alle volgende activiteiten tot einde 2020 kunnen we alleen maar een groot vraagteken plaatsen, zo is het en niet anders. Binnen de mogelijkheden die er nog steeds zijn, moeten we er het beste van maken en onszelf en onze naasten blijven beschermen. 

Vriendelijke groeten,
Het Bestuur