Nieuwjaarsboodschap Voorzitter

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mededelingen

Aan alle liedjes, ook de mooie, komt vroeg of laat een eind. Het Sociaal Fonds staat erop dat de besturen van de respectievelijke kringen tijdig voorzien worden van nieuw, vers en jonger bloed en dit is maar goed ook. Dit wil evenwel zeggen dat mijn termijn als bestuurslid en voorzitter van onze kring erop zit, maar geen nood, we hebben voor een goede, degelijke en actieve opvolging gezorgd.

Voor de laatste keer als voorzitter, wens ik jullie allemaal een vrede- en vreugdevol 2020, wars van alle zorgen en ongemakken, veel goesting in het leven , veel  genoegdoening bij familie, kinderen, kleinkinderen en misschien zelfs al achterkleinkinderen, maar vooral geen kleine of grote kwaaltjes of ongemakken.  Als we maar gezond zijn  wordt zo gemakkelijk gezegd, maar het heeft dan ook de grootste betekenis van alle wensen en mooie woorden.

Dit is geen afscheid, ik blijf uiteraard lid van onze kring en hoop u op veel van onze activiteiten terug te zien.  Het gaat jullie goed en ik zou willen afsluiten met een mooi tekstje van Toon Hermans.


“ Geef elkander hoop, dan gaat alles goed ,

geef elkander hoop, als je elkaar ontmoet,
Niet met dure woorden, een rede of een preek,
nee, zo maar bij de slager of in de apotheek

Op een caféterrasje, of in de bioscoop,
al is het nóg zo vluchtig, maar geef elkander hoop”.


     ***

Godfried