Update Programma tot einde 2020

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mededelingen

Goede Vrienden,

De omstandigheden maken het ons allemaal zeker niet gemakkelijk. Als bestuur willen we proberen de moed erin te houden en de contacten verder te verzorgen. In afwachting van een volgende nieuwsbrief willen we met deze mail al meegeven dat we niet bij de pakken blijven zitten, ondanks een paar recente tegenvallers:
– De wandeling in Damme (met veel en snelle inschrijvingen) werd wegens de regen afgelast, ook dat nog.
– Het bestuur plande een nieuwe wandeling op 29 oktober in Groenhove. Met de aangescherpte maatregelen, onder andere die op “samenscholingen”, konden we niet anders dan opnieuw te annuleren nog voordat de klaarliggende uitnodigingen verstuurd werden.
– Voor het kerstfeest dat op 16 december gepland stond, bleven we tot begin vorige week al het mogelijke doen. We zochten en vonden een veel ruimere zaal met grote hoogte en ventilatie, waar we tot 120 aanwezigen echt veilig konden uitnodigen. We konden een nieuwe datum vastleggen met de muzikanten, er werd een “CERM-toets” opgemaakt (Corona Event Risk Model) en mits naleving van een rist voorwaarden en met de nodige creativiteit, kleurde die groen. Dat zag er dus goed uit, maar ondertussen is ook dat verhaal weer afgesloten. Zelfs als er een miraculeuse ommekeer volgt binnen de eerste 4 weken, blijft er ons onvoldoende tijd om een en ander praktisch op poten te zetten. 

Tijd voor “Plan B” dus. Om de kerstperiode namens de Kring toch een feestelijk tintje te geven, werken we aan een initiatief dat voor wat verbinding en warmte kan zorgen. Je verneemt er binnenkort meer over. Op wat langere termijn en zodra er meer duidelijkheid en houvast komt, starten we met nieuwe moed aan het programma 2021.
vriendelijke groeten,

Het Bestuur