Vervolg Programma 2020 (vanaf 30 juni)

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mededelingen

In onze vorige nieuwsbrief kon je al lezen dat we ons programma 2020 vanzelfsprekend aangepast hebben aan de veiligheidsmaatregelen opgelegd door de overheid. Meer zelfs, we bouwden zelf nog extra marge in. De reis naar Frankrijk en de uitstap naar de Franse Westhoek op 2 juni zijn alvast definitief geschrapt. In principe stellen we die uit tot volgend jaar. De geplande fietstocht en de wandeling in de laatste week van juni staan nu nog “on hold”, de kans dat we die alsnog organiseren is heel miniem.
Voor het vervolg van ons programma 2020 en met de kennis van vandaag (dus onder voorbehoud) heeft het bestuur volgend standpunt bepaald:

  • Zomer-BBQ op 20 augustus: de kans dat we die kunnen organiseren is klein. We hebben afgesproken met het restaurant dat we op 8 juli in overleg de beslissing nemen.
  • Petanque op 3 september: onder voorbehoud, dit is een kleine organisatie in de buitenlucht. Eventueel organiseren we die op voorwaarde dat de overheid dergelijke activiteiten toelaat en mits het naleven van de nodige beschermingsmaatregelen.
  • Daguitstap naar Aalst op 17 september: dit is een busreis en dat is een extra risico. Bovendien moeten we ruim van te voren engagementen aangegaan worden met derden (restaurant, gidsen …). Dit willen we niet doen. Deze uitstap wordt geannuleerd en kan mogelijks volgend jaar georganiseerd worden.
  • Herfstwandeling op 1 oktober: onder voorbehoud. Dit is een buitenactiviteit. Eventueel organiseren we die op voorwaarde dat de overheid dergelijke activiteiten toelaat en mits het naleven van de nodige beschermingsmaatregelen.
  • Banket op 24 oktober: we hopen van ganser harte die te mogen en te kunnen organiseren.

Begin september nemen we een beslissing.
Het bestuur volgt de situatie en de vooruitzichten op de voet en zal tijdig bijsturen en communiceren.