Beste vrienden,

Deze maand hebben we een monoloog -waar gebeurd- in sappige streektaal, gebracht door Ignace Goethals. Na het succes van zijn vorig optreden “Ons Moeder binst den Grooten Oorlog”bieden wij u zijn nieuwe monoloog aan, namelijk:

“Arthur Naeyaert, mien ziele, mien zieer, mien verzet

Bron is deze keer het historisch werk “Arthur Naeyaert, schrik der Duitsers”(2015)” van Jozef Vackier. We organiseren dit optreden weerom belangeloos voor de Arkgemeenschap Moerkerke-Brugge.


Hierbij ook wat achtergrondinformatie over de doelstellingen, het engagement en de werking van deze gemeenschap.

• We spelen voor de Arkgemeenschap: 1: steun verlenen aan een kwetsbare groep in de samenleving het project is ook gemeenschapsvormend en 2: steunt ook voor belangrijk deel op vrijwilligers. De organisator zorgt ervoor dat zijn publiek vooraf de nodige info krijgt met aandacht voor onze drie voorwaarden.

• Ons vergoeden voor de Ark kan op twee manieren: (1) altijd via een vrijwillige bijdrage in de hoed (*) na de voorstelling en (2) via een vast bedrag uit de kas van de organisatie.

(*) We gaan niet rond met de hoed, staan er ook niet bij. Maar geven mensen minstens de kans

om in vrijheid en vanuit het hart een bijdrage in de hoed te leggen.


De voorstelling vindt plaats op woensdag 05 februari 2020 om 14 uur 30 in het ontmoetingshuis “Onze Ark”, Sint-Michielslaan 35, Sint-Michiels Brugge.

De voordracht wordt gratis aangeboden voor eigen & toetredende leden. Graag ontvingen wij uw melding van deelname via mail aan kringkbc.brugge@skynet.be vóór 25 januari. Wie geen gebruik maakt van mail kan telefonisch inschrijven via  ons secretariaat op het telefoonnummer 050 38 40 77.

Met vriendelijke groeten,


Het Bestuur

Voor eventuele vragen of lastminute-problemen: Jean Caerels 0486/44.73.42