Grote Quiz KBC Senioren Brugge op 4 maart 2020

Beste Vrienden,

Graag nodigen we jullie hierbij uit op een nieuwe activiteit, namelijk de “KBC Senioren Quiz” die plaats vindt op woensdag 4 maart 2020 en uitzonderlijk start om 14u. 

Jouw algemene kennis en in het bijzonder jouw kennis van het afgelopen jaar 2019 wordt getest. Onze quizmaster Dany Corthals stelt U vragen over feiten, gebeurtenissen, goede en slechte nieuwtjes en weetjes allerhande in de thema’s: sport, muziek, film & TV, fauna, flora, geschiedenis, aardrijkskunde enzovoort.

De quiz wordt gespeeld in ploegen van vier personen. Het geniet de voorkeur dat je zelf afspraken maakt met collega’s om een ploeg samen te stellen. Het is handig als je ook een inspirerende naam kiest voor jouw ploeg. Je kan ook gewoon individueel of per koppel inschrijven en dan stellen wij zelf een ploeg samen.

Om dit vlot te laten verlopen vragen we dat iedereen die meedoet zou willen inschrijven zoals gewoonlijk per mail, maar vermeld dan ook met wie je ploeg gaat vormen. Op die manier weten wij wie bij wie hoort.  Wie geen namen van ploegleden heeft opgegeven  zullen wij zoals gezegd samenvoegen tot ploegen.

Inschrijven voor deelname aan de quiz via mail kringkbc.brugge@skynet.be of telefonisch tussen 18u en 19 u bij het secretariaat 050/38.40.77. Inschrijven vóór 23 februari

Het Bestuur