Uitnodiging wandeling Brugge Triënnale

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wandelen

Op zoek naar wat te doen in Brugge? Ontdek Triënnale Brugge, een driejaarlijks evenement rond hedendaagse kunst en architectuur. De setting? Het historische hart van Brugge, UNESCO Werelderfgoed. Het evenement bouwt sinds 2015 verder op een reeks uit 1968, 1971 en 1974: Triënnale Brugge 2021 ‘TraumA’.

TraumA legt ongewone geheimen van stad Brugge bloot. We verkennen de dunne lijn tussen droom en nachtmerrie, tussen privé en publiek. Samen trekken we historische deuren, poorten, luiken en lades open, op zoek naar de harmonie tussen schoonheid en het ‘unheimliche’. Want hoezeer Brugge ook een droombestemming lijkt, onder het picture-perfect-oppervlak schuilen ook armoede, eenzaamheid, vervuiling en angst.

TraumA is een parcours langs waterwegen, geplaveide straten, vreedzame godshuizen en braakliggende terreinen. De unieke setting van de Brugse historische kern biedt ruimte voor “polyloog” tussen kunstenaars, architecten en publiek, die de overlappende grenzen opzoeken van het schone en het duistere. Een gastvrije ontdekkingstocht en wandeling in Brugge met een gids.

Plaats en tijdstip afspraak: vrijdag 15 oktober 2021 om 13.30 uur op de Burg te Brugge.

De prijs voor dit bezoek bedraagt 5,00 euro per persoon. In deze prijs zijn gidsbeurt en afsluitend drankje inbegrepen. Wij verwachten uw betaling op rekening  BE11 4747 1460 0148 van KBC Senioren Brugge vóór 2 oktober. Uw inschrijving is definitief na betaling. Een goede raad: schrijf vlug in, er is een beperking van het aantal deelnemers voor dit uniek bezoek!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur